✻ Alta löytyy muutamia “highlight” -kohtia historiastamme. Osa artikkeleista löytyy vain alkuperäiskielellä. ✻ Michelin Guide 2020 Modern cooking showcases regional ingredients and flavours well-defined. "Ravintola PASSIO: Helsinkiläinen piilohelmi" Ravintolatarinat 26.8.2019 "NIIN HYVÄ PASSIO" Hannan Soppa - ruokablogi 22.2.2013 "Passio - enemmän kuin hyvää ruokaa" Iltalehti 21.9.2017 "Passion makkaraperuna -annos on yksi tapahtuman ykkös suosikeista" Taste of Helsinki - 2017. Voitimme myös jonkun palkinnon tuolloin! "Aitoa arkiruokaa" - haastattelu ym. 10.10.2019 Passio "The hidden gem" "Pienpanimoiden ravintolat rynnivät Helsinkiin" ja "Ei julkkislisää". Kauppalehti 22.3.2014 ✻